Photo by Ana Cruz on Unsplash

Portfolio

Design

Dit zijn de voorbeelden

Grafische vormgeving

Naast de moderne online interactieve media blijven flyers, kaarten, folders, brochures en advertenties nog steeds zeer belangrijk om uw potentiële klanten te informeren over uw producten, aanbiedingen of diensten. ImageDesign ontwerpt deze met de uitstraling die bij uw bedrijf en uw doelgroep past.

Flyers en kaarten

Voor het grafisch ontwerp van flyers maakt ImageDesign onderscheid in flyers voor de zakelijke markt en partyflyers. Het grote voordeel van een flyer is dat de drukwerk kosten laag zijn. Als promotiemateriaal tijdens een beurs of een flyeractie op straat is een flyer dus een perfecte manier om veel potentiële klanten te bereiken. ImageDesign zorgt ervoor dat uw flyers een doeltreffend en onderscheidend design krijgen, gericht op uw doelgroep.

Folders en brochures

Folders en brochures spelen een belangrijke rol bij externe communicatie. Design, content en ontwerp moeten aantrekkelijk en representatief zijn voor uw bedrijf en product. Welke indruk wilt u achterlaten? Het is namelijk van groot belang een folder of brochure zo te ontwerpen dat hij precies datgene overbrengt wat u wilt uitstralen. ImageDesign is sterk in het ontwerpen van folders en brochures die door een perfecte grafische vormgeving een blijvende professionele indruk achter laten bij uw klanten.

Advertenties

Een pakkend en onderscheidend advertentie ontwerp scoort. Door het gebruik van pakkende teksten, mooie kleuren, en een opvallend ontwerp zet ImageDesign de basis voor een succesvolle advertentie. Met de juiste mix van creativiteit en originaliteit maakt ImageDesign uw advertentie ontwerp compleet. Door deze creatieve en opvallende ontwerpen zorgt ImageDesign ervoor dat uw advertentie in het oog springt, wordt gelezen en tot de voor u gewenste actie leidt.

Overig grafisch ontwerp

Voor het grafisch ontwerp van kaarten, offertemappen, affiches, kalenders, etiketten kunt u ook bij ImageDesign terecht. Wilt u meer informatie ontvangen over de grafisch ontwerp diensten van ImageDesign? Vul dan het contactformulier in op de contact pagina en ImageDesign neemt zo snel mogelijk contact met u op. Gewoon bellen kan natuurlijk ook.

"Design is intelligence made visible"
- Alina Wheeler -

Design

Kerstkaart De Glaslijn
Carnaval Basisisschool De Leest
Folders & flyers Bonds
Folder Rienks
Offerte map Verlaar Glasherstel
ImageDesign icoon Call ImageDesign

Interesse?

Laat van je horen?

Is uw interesse gewekt? Benieuwd of wij iets voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we de opties bespreken of de vragen beantwoorden.

U kunt natuurlijk vrijblijven een offerte aanvragen waarin we al uw wensen overzichtelijk kunnen weer geven zodat u een duidelijk beeld heeft wat u kunt verwachten van ons. En wat voor u de kosten zijn.

Maak eens een afspraak