Dit zijn de voorbeelden

Ieder zijn eigen uitstraling

Persoonlijkheid, uitstraling en image, dat is waar het bij een logo en huisstijl om draait. Dit is een kleine greep uit de door ImageDesign ontworpen logo's en huisstijlen.

Een logo met bijpassende huisstijl weerspiegelt de identiteit van uw bedrijf. Uw logo en huisstijl bepalen de eerste indruk bij de visuele communicatie met de wereld. Een sterke huisstijl wekt vertouwen bij de klant. Hierbij moet u onder andere denken aan briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, etc.

Logo

Aangezien u maar één kans heeft voor een eerste indruk, is het van belang dat uw logo herkenbaar, eenduidig en passend is bij uw bedrijf. Uw klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en juist uw logo moet hem goed bij blijven! Bij een logo zijn een aantal factoren van belang zoals typografie, kleur en vorm. Vooral het kleurgebruik bepaalt de sfeer en de emotie van het logo. Dit komt omdat elke kleur bepaalde eigenschappen heeft. Wit zorgt voor openheid, zwart voor geslotenheid. En zo heeft elke kleur zijn eigenschap.

Huisstijl

Een goede huisstijl is meer dan 'zomaar' een creatief ontwerp. Een sterke huisstijl wekt vertouwen bij de klant. Vertrouwen in uw bedrijf zelf en in de diensten en producten die u aanbiedt. Hierbij moet u onder andere denken aan briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, folders, flyers, brochures, website etc. Een huisstijl van ImageDesign is naast zijn unieke uiterlijk ook praktisch toepasbaar. Zo is uw huisstijl eenvoudig uit te breiden naar bijvoorbeeld autobelettering, relatiegeschenken of ander promotioneel drukwerk.

"Have no fear of perfection—you’ll never reach it."
- Salvador Dali -

Logo & huisstijl

Huisstijl Aucuba Automatisering
Huisstijl Barons Basketbal Breda
Van Haperen Beheer
Logo Broeder Aviatons
Huisstijl Kunst van Wonen
ImageDesign icoon Call ImageDesign

Interesse?

Laat van je horen?

Is uw interesse gewekt? Benieuwd of wij iets voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we de opties bespreken of de vragen beantwoorden.

U kunt natuurlijk vrijblijven een offerte aanvragen waarin we al uw wensen overzichtelijk kunnen weer geven zodat u een duidelijk beeld heeft wat u kunt verwachten van ons. En wat voor u de kosten zijn.

Maak eens een afspraak