Portfolio

Webdesign

Dit zijn de voorbeelden

Internet site voor iedereen

Een webdesign wijkt af van andere designs omdat het web een aantal limieten oplegt. Waar u bij drukwerk zelf de grootte kunt bepalen, zit u bij webdesign vast aan de beperkingen van de computer of beeldscherm van de bezoeker.

Bruikbaarheid

'Vorm volgt functie' is een veelvoorkomend gezegde in de ontwerpwereld. En hier zijn grafici en kunstenaars het vaak niet mee eens. Maar als ontwikkelaar van websites is het van groot belang om de bezoeker te prikkelen om op de website te blijven. Als hij zijn weg niet kan vinden omdat de website onoverzichtelijk, slecht navigeerbaar of niet de juiste content bevat dan zal hij snel zijn heil zoeken op een andere website. Vorm volgt dus wel degelijk functie.

Design

Als vormgever voelt ImageDesign zichzelf verantwoordelijk om een product af te leveren die de ogen als prettig ervaart. Veel inspiratie wordt opgedaan op het web zelf en nieuwste trends op design gebied worden nauwlettend gevolgd. Het ontwikkelen van websites vergt daarbij ook nog extra aandacht omdat je met een aantal beperkingen te maken hebt. Zo zijn er verschillende browsers waarvoor je dient te ontwikkelen. Helaas ondersteunen deze niet allemaal dezelfde functionaliteiten die je wel zou willen laten terugkomen in je website. Ook heeft niet elke gebruiker dezelfde computer en/of beeldscherm. Zo zijn er tal van factoren waar je rekening mee dient te houden als je gaat ontwerpen voor het web.

"Creativity is nothing but a mind set free"
- Torrie T. Asai -

Webdesign

Illustrator Projeckt An
Barons  Basketbal Breda
De Glaslijn Glasherstel
Bredaas Energie Initiatief
Bonds
ImageDesign icoon Call ImageDesign

Interesse?

Laat van je horen?

Is uw interesse gewekt? Benieuwd of wij iets voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we de opties bespreken of de vragen beantwoorden.

U kunt natuurlijk vrijblijven een offerte aanvragen waarin we al uw wensen overzichtelijk kunnen weer geven zodat u een duidelijk beeld heeft wat u kunt verwachten van ons. En wat voor u de kosten zijn.

Maak eens een afspraak